Wat is het verschil tussen Rump, Rib Eye en Meisslebur Steak?

Biefstuk

Wat is het verschil tussen Rump, Rib Eye en Meisslebur Steak?

Het riboog, of ribeye zoals het gewoonlijk wordt genoemd, is een snede gemaakt in het onderste deel van het schouderblad of het onderste deel van het been. Het riboog kan op veel verschillende manieren en insnijdingen worden gemaakt, van het ribgebied tot het heupgewricht tot de bovenkant van de dij. Het riboog wordt meestal gebruikt wanneer een biefstuk in twee steaks moet worden gescheiden.

Ribeye bullish -steaks bestaan meestal uit de simplex of eerste spier, samen met de longissimus of tweede spier. Andere bezuinigingen die vaak worden aangetroffen in rib eye-steaks zijn de infraspinatus of vijfde spier, samen met de subscapularis, of de buitenste laag, die meestal wordt gesneden met een entrecote versus een ribeye-snede. Deze sneden omvatten: Laredo's snede, die afkomstig is van het schouderbladgebied van het schouderblad; de Carlisle-snede, die afkomstig is van de scapula tegenover de Laredo-spier en naar beneden in de laterale rand van het femur, en de Meisslebur-steak, die afkomstig is van de scapula tegenover de Laredo-spier en langs het midden van het femur naar de voorste rand van het scheenbeen. Andere namen voor deze bezuinigingen zijn "lopped", "shortlopped" en "longlopped". Deze bezuinigingen worden vaak gebruikt door de meeste chef-koks over de hele wereld.

De hoeveelheid vet in iemands biefstuk heeft invloed op de snit van ribeye. Ribeye met een groot vetgehalte wordt als een vette snee beschouwd. Aan de andere kant houden veel mensen van een lekker geproportioneerde ribeye steak met een lager vetgehalte. Hoewel de vette route goed is voor de gezondheid, geven sommige gasten niet om de aanwezigheid van vet in hun vlees. Dit is prima, zolang u het overtollige vet voor het koken kunt wegsnijden om onnodige vetophoping te voorkomen.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: CoolToMeatYou.nl