Koop Bitcoins met PayPal – een veilige manier om online geld te verzenden

Kan ik bitcoins kopen met PayPal? Ja, hoewel er momenteel geen directe manier is om Paypal toe te passen om bitcoins te kopen, kunt u wel een betrouwbaar online handelsplatform of markt zoeken waarmee u bitcoins kunt kopen met Paypal als betaalmethode.

Veel mensen hebben deze methode gebruikt om enkele van de minder bekende maar zeer winstgevende kleine munten te kopen en het heeft voor hen heel goed uitgepakt. Het is tenslotte een van de gemakkelijkste manieren om deze dingen online te kopen.

Het eerste dat u moet doen, is een account openen bij Coinbase – het populairste uitwisselingsplatform voor de muntenindustrie. Zoek vervolgens een geschikt platform waar u munten wilt kopen. Omdat er verschillende van dergelijke platforms zijn, moet u degene vinden met de beste prijs en service. Als u eenmaal uw keuze heeft gevonden, moet u onderzoeken hoe u een PayPal-opname kunt krijgen om uw transactie uit te voeren.

Het proces is vrij eenvoudig – u moet inloggen op de door u gekozen beurzen en uw plaats op het platform vinden.

Klik op de registratielink die meestal naast je naam verschijnt nadat je bent ingelogd. Volg daarna de weergegeven instructies. Meestal wordt u gevraagd een paar vragen te beantwoorden, zoals uw e-mailadres, uw PayPal-e-mailadres en uw bankrekeninggegevens.

Selecteer vervolgens de gewenste uitwisseling in het vervolgkeuzemenu. Als u geld moet opnemen, wordt u doorverwezen naar een pagina waar u kunt kiezen om geld op te nemen. U krijgt dan een pagina te zien die moet worden ingevuld met uw gegevens, inclusief het aantal bitcoins dat u wilt kopen. Zodra u dit heeft gedaan, moet u uw PayPal-account bevestigen door op de verzendknop te klikken.

Wanneer u bitcoins met PayPal koopt in een winkel, ontvangt u een activeringsmail.

U kunt dan inloggen op uw account en uw aankoop uitvoeren. Behalve voor het kopen van honderdsten (0,10%) van een pond, mag u niet deelnemen aan valutahandel op de site. Dit is voor de veiligheid van uw account en omdat u niet bij een bepaald bedrijf bent aangesloten. Door een rekening te openen bij Paxful, kunt u in de toekomst in valuta handelen wanneer de marktomstandigheden dit vereisen.

Kortom, het kopen van bitcoins met PayPal is eenvoudig. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om de populaire digitale valuta te kopen. Hoewel het momenteel niet algemeen verkrijgbaar is in de Verenigde Staten, zal het naar verwachting in de nabije toekomst worden geïntroduceerd. Zolang u een Amerikaanse PayPal-rekening heeft, kunt u deze betaalmethode op de meeste online uitwisselingen gebruiken.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester