Hoe pioentulpen te bestellen

Hoe pioentulpen te bestellen

Pioentulpen zijn een prachtige toevoeging aan de tuin. Hun levendig gekleurde bloemen zullen de lente een uitbarsting van uitbundigheid geven. Ze zijn ook uitstekende snijbloemen. Om het meeste uit uw pioentulpen te halen, moet u ze vermijden met narcissen, die de bloei belemmeren. Probeer 'Danceline' te planten, met crèmekleurige bloembladen die zijn gemarkeerd met frambozenvlekken. Hij staat prachtig op een vaas naast soorten als 'Angelique'.

pioen tulpen bestellen

Pioentulpen kunnen binnenshuis worden gekweekt en hebben vroege bloei. Geforceerde bollen kunnen in het vroege najaar worden geplant. Zorg ervoor dat u goed gedraineerde potgrond gebruikt en plaats ze op een donkere, koele plaats. Nadat de bollen volledig zijn geworteld, verplaatst u ze naar heldere, lichte kamers. Meestal beginnen ze een paar weken na het planten te bloeien. In het voorjaar blijven pioentulpen binnen enkele weken goed.

Pioentulpen kunnen het beste in de herfst worden geplant als de temperaturen mild zijn. Ze hebben behoefte aan een koele, goed doorlatende grond en een zonnige standplaats. Buiten kun je verwachten dat de bloemen twee weken goed staan, maar minder op de vaas. Ze zijn vaak geurig en worden tentoongesteld, waar ze ook zijn geplant. Als je budget slinkt, kun je altijd een paar Pluukz pioentulpen bestellen en er binnen van genieten.

Als u op zoek bent naar een unieke en mooie bloem die zeker indruk zal maken op uw gasten, overweeg dan om pioentulpen te bestellen. De bloemen zijn prachtig in bloembakken, landschappen en in snijbloemarrangementen. Hoewel pioentulpen meerjarig zijn, kunnen ze moeilijk te kweken zijn. Ze moeten goed worden gekoeld om te bloeien. Om ze in een warmer klimaat te kweken, kan het nodig zijn om voorgekoelde tulpenbollen te kopen.

Meer informatie op: https://pluukz.nl/