Hoe een kogelboekje te starten – 4 stappen om aan de slag te gaan

Een paar jaar geleden besloot ik om een kogelboekje te starten en ik wilde mijn ervaring delen, zodat anderen konden zien wat ik aan het doen was. Dus nadat ik mijn eerste dagboek heb gekocht, besloot ik om een aantal feedback over te schrijven om andere mensen te helpen hun te beginnen. Als je denkt aan het starten van je eigen tijdschrift, zullen deze kogelpunten je helpen. Ze kunnen ook nuttig zijn voor iemand anders die op zoek is naar een advies over het starten van een kogelboek.

Hoe een kogelboekje te starten, stap één: kies een notebook die eenvoudig op te schrijven is. Ik geef de voorkeur aan een chequeo plastic notebook, maar een echte lederen notebook is ook prima. Het belangrijkste is hier dat het comfortabel is om te gebruiken en in staat te schrijven.

Hoe een kogelboekje te starten, stap twee: zorg dat u georganiseerd bent. Het is het beste als u uw aantekeningen op uw computer behoudt, zodat u ze niet fysiek wilt opslaan, maar als u zoals ik wilt, wil u ook uw aantekeningen op papier krijgen, zodat u gemakkelijk kunt nakomen. In mijn geval was het gemakkelijker om gewoon alles op mijn computer te hebben. Kies dus hoe u gaat aan de slag gaan en volg de onderstaande stappen.

Hoe een kogelboekje te starten, stap drie: Organiseer uw aantekeningen. Uw notebook of planner moet koppen en subkoppen, genummerde lijsten, dozen of opsommingstekens bevatten, en misschien zelfs een inhoudsopgave. Als u een organisatorprogramma gebruikt, is dit gemakkelijker. U wilt de afspraken, klanten, taken, lijsten, contacten, of wat u wilt in uw kogeljournaal bijhouden.

Houd het georganiseerd en het zal gemakkelijker voor u zijn om informatie te lokaliseren wanneer u het nodig hebt.

Hoe een kogelboekje te starten, stap vier: Zoek een geweldig bullet journaalplanner of notebook. Mijn persoonlijke favoriet wordt een dot com genoemd omdat het stijlvolle, unieke en gemakkelijk aanpasbaar is. Als u er geen hebt, ga dan online en zoek naar Bullet Journal Planner of Diary Software voor kalenders. U vindt honderden opties. Kies je favoriet en ga dan aan de slag!

Dus, in conclusie, hoe een kogelboekje te starten, kan worden uitgelegd in vier eenvoudige stappen. Start eerst door georganiseerd te worden door een planner of dagboek te maken dat u uw dagelijkse logboeken bijhoudt. Tweede, gebruik een organizerprogramma om alles op papier te plaatsen. Derde, houd uw vermeldingen bij met een bullet-journaalsysteem of gewoon een gewone notebook.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op Mylovelynotebook.nl