Een mindful training voor succesvolle communicators

Een mindful training voor succesvolle communicators

Presentatietraining is van vitaal belang omdat het vermogen om effectief en met grote impact over te brengen een van de meest gunstige menselijke eigenschappen is in de zakenwereld van vandaag. Bij Mindful presenter is het plezier om te leren en het voorrecht te hebben om te werken met enkele van de grootste, beste en meest invloedrijke merken in de zakenwereld van vandaag de grootste geneugten van elke week bij Mindful presenter. Het bedrijf waarmee je bij Mindful presenter wilt werken, zal niet alleen een groot verschil maken in je carrière, maar ook in je bankrekening. De vaardigheden en strategieën die je bij Mindful presenter leert, zullen je helpen de vaardigheden te verwerven die je nodig hebt om te worden ingehuurd door topmerken over de hele wereld, waaronder; Diageo, Unilever, Kimberly Clark en anderen!

presentatietraining

U krijgt een aantal Training en acteursbureau – Hetsen & Visschers smodules die zijn ontworpen om zowel de basisprincipes van presentatievaardigheden te onderwijzen als om u te helpen uw vaardigheden verder te ontwikkelen, waardoor uw kansen op succes in het door u gekozen vakgebied worden vergroot. Als onderdeel van je module krijg je een aantal oefeningen en uitdagingen om je huidige spreekvaardigheid te beoordelen. Nadat je je presentatietraining bij Mindful presenter met succes hebt afgerond, krijg je de kans om het geleerde in de praktijk te brengen met een presentatiecoachsessie onder leiding van een van hun professionele presentatiecoaches.

Tijdens uw coachingsessie kunt u het materiaal van de presentatietrainingsmodules doornemen en met de coach van Mindful presentator bespreken op welke gebieden u uw spreken mogelijk moet verbeteren of veranderen om uw doelen beter te bereiken. Ook bespreek je met de coach specifieke aspecten van je eigen persoonlijkheid die je kunnen belemmeren in het behalen van je eigen gestelde doelen. Ook krijg je de kans om een aantal van je nieuwe ideeën en strategieën uit te proberen tijdens je presentatie coaching sessie bij Mindful presenter. Door je training met succes af te ronden en de kans te krijgen om toe te passen wat je hebt geleerd, zul je merken dat je het leuk vindt om in veel verschillende contexten en in meer diverse situaties te spreken dan ooit tevoren. Als je al een succesvolle marketeer of spreker bent, dan is Mindful Presentatie Coaching misschien wel het perfecte platform voor jou om uit te breiden op wat je al doet.

Klik op deze link: https://hetsen-visschers.nl/